| Turok90 a întrebat:

De ce in Everest imi indica diferit temperaturile de la o secunda la alta?! Si de ce de exemplu acum am 24 de grade la procesor iar peste o secunda am 9 grade, peste inca o secunda am 17 grade, 35... si tot asa (am dat un exemplu)
Speed FAN imi arata si -5 grade... deci clar nu indica deloc bine nici ala... In Bios am 42-43 de grade.
Pe mine ma intereseaza sa pot monitoriza temperaturile reale la procesor, placa video, placa de baza (chipset)... placa video este un Radeon A9550GE/TD 256MB 128bit

8 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Foloseste Speccy, e gratuit si'ti spune tot.
Bafta

| Turok90 explică (pentru CataC):

Am folosit Speccy, si am ajuns la concluzia ca nu am senzor de temperatura pe placa video. Doar pe placa de baza, procesor si pe hard disk.
Mai multe programe nu-mi recunosteau altceva decat HDD-ul, placa de baza si procesorul, care aveau temperaturi constante 27-28, 35-37 respectiv 42-43 de grade.
Surprinzator e ca placa video e si putin overclockata si cand pun mana pe ea e rece. Nu calduta, ci rece. Totusi mi-e cam frica sa ii mai cresc frecventele.

| M1hai a răspuns:

Ia-ti programul argos monitor cel mai bun happy

| Turok90 explică (pentru M1hai):

Asta imi arata temperatura constanta la HDD, 28 de grade.
Dar la Procesor tot asa face: 13-17-20-30 de grade...

| M1hai a răspuns (pentru Turok90):

Man nuss poate ai vreo problema la procesor, nuss ce sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil senzorul nu funcţionează chiar foarte corect. Spun asta pentru că Everestul e destul de precis, aşa că şansele de a greşi sunt ale senzorului. Nu e cine ştie ce nenorocire.

| Turok90 explică (pentru anonim_4396):

Dacă ar fi senzorul dus nu mi-ar mai arăta nici în Bios o temperatura constanta de 42-43 de grade. Ar jongla si acolo temperatura. Plus de asta, în Everest si alte 2-3 programe îmi arăta toate temperaturile "jonglând". E absurd să cred că sunt dusi toti senzorii. happy Mâine încerc si cele două programe indicate de colegii de mai sus, să vedem.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Turok90):

Ok. Chiar sunt curios să văd ce descoperi.