Si eu am net tot de la romtelecom dar la mine nu exista alta firma decat internet mobil(care se spune ca e 4g dar nu e nici macar 3g). Imi descarca la fel ca si tine cu 200 kb/s. In locul tau l-as schimba daca as avea altceva mai bun.Cei de la romtelecom trebuie sa puna amplificatoare de semnal ca sa nu se piarda semnalul. Daca cei de la romtelecom ar pune amplificatoare de semnal viteza nu s-ar pierde. Viteza internetului se pierde destul de repede si are nevoie de amplificatoare.Ar putea pune dar daca oamenii nu fac cereri pentru inbunatatirea vitezei (dar multi spun ca nu au ce sa-i faca) ar pune amplificatoare si ar merge OK. Sfatul meu e sa il schimbi. Eu am pus cerere la romtelecom acum 1 an si nici acum nu au rezolvat. Decat sa te duci sa pierzi timpul cu cererea si sa nu rezolve nimic mai bine il schimbi tinand cont ca merge semnificativ mai bine.Hai noroc.
Salut Internetul de la Romtelecom descarca constant cu 200 kb/s pentru ca sunt foarte multe persoane care folosesc internet de la aceasta firma. Internetul de care spui tu descarca cu o viteza mai mare dar nu este stabila, in zilele in care vremea e urata s-ar putea sa pice acel net, in schimb cel de la Romtelecom nu va pica(doar in conditii de vreme foarte aspre). In fine eu am Internet de la Romtelecom prin router cu o viteza de 6 mb/s, si descarc cu 680 kb/s, iar acum dupa ce a expirat contractul descarc cu 2 MB/s (platesc in contiunare) dar nu l-am reinnoit contractul. Sper ca ti-am putut fi de ajutor cu acest raspuns. Bafta!