| Valentin876 a întrebat:

De ce masina mea nutrage apa de ore ce nu-i înfundate nici supapa nici furtunile nu-s indoite

4 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Pompa de apă ai verificat-o?

| gabicoo a răspuns:

Noi nu înțelege la tine ce vrei să zici. In limba română te rugăm să scrii.

| relian a răspuns:

Îs doua posibile cauze.
1- Valva sa nu mai deschida.
2- Computerul sa nu-i dea comanda, sa deschidă.

Fai un test, dacă ai manualul mașinii, vezi acolo undeva trebuie sa scrie cum și ce trebuie sa faci.

Pe viitor, vorba cuiva pe aici, exprimate și tu mai clar, mai bine, spune și despre ce mașină este vorba.Adica spui, am o mașină de spălat, nu mai trage apa, nu mai evacueaza apa, sau ce problema ai tu.

Ce am spus, este pentru trasul apei, așa cum ai întrebat. Acu nu știu dacă trase apei la tine sa nu înseamne sa scoată apa din cuva după spălare.

Dacă e pentru apa ce trebuie evacuată, tot la fel îs 2 posibile cauze.

1- Pompa sa fie defecta.
2-Computerul sa nu-i dea comanda.

In oricare situație ai fi, trebuie verificat după caz pompa sau valva.Cu un aparat de arsura poți verifica ușor, asta dacă te pricepi, dacă nu trebuie sa chemi un meseriaș sa verifice.

Ca idee, trebuie sa soti ceva capac, sa ai acces la valva sau la pompa, asta cu mașină scoasă din priza, cine ai acces la valva sau pompa, pui în priza, dai pe trase apei sau evacuare, asta cu evacuarea, trebuie sa pui tu apa în cuva, apoi cu aparatu de măsură, măsori dacă vine curent la pompa sau valva după caz.

Dacă vine curent acolo unde se conencteaza valva ori pompa, înseamnă ca una din ele ar fi de vina. Daca nu vine curent deloc, înseamnă ca e de vina computerul.
Dacă e de vina computerul, atunci va trebuie ala schimbat. Cauti, intrebi cot costa, vezi cot costa toată reparație, vezi cot costa și o masina noua, apoi știi ce sa faci.

| Wolf1988 a răspuns:

Ai fost vreodata la vanatoare de nutragi?