| CocoCosty2000 a întrebat:

De ce merge pcul ca naiba? Am instalat windosul, e bun ca il am si pe laptop dar pe pc merge ca naiba de greu. Am 4 gb ram si 1 T de hard si merge greu si pe internet si pe joc.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ceva tot diferă: microprocesorul, memoria video,...

| NightcoreMusic a răspuns:

Procesorul

Răspuns utilizator avertizat
| leapșa a răspuns:

Mai pune RAM. In ziua de azi 4 Gb e putin.

| LPCTSTR a răspuns:

Ca sa te putem ajuta avem nevoie de: versiunea sistemului de operare instalat, procesor, placa grafica si sa ne spui daca ai facut sau nu pana acum vreo actualizare (driver sau cele din Windows).

Sfaturile mele: 1. Primul lucru cel mai sfant pe care trebuie sa il faci la reinstalarea SO este sa instalezi diverul placii grafice.
2. Al doilea lucru cel mai sfant este sa instalezi actualizarile pentru toate versiunile de.NET Framework.
3. [La mine are efect (Win 7)] Instalezi Adobe Flash Player.

Insa la cei 4 Gb RAM ai tai ma indoiesc ca Win 10 este ok.
Recomand 7. Este de n milioane de ori mai bun decat 8, 8.1 sau 10 (cel putin din perspectiva calculatoarelor mai slabute).

| Raducons a răspuns:

Pot sa fie mai multe cauze,internetul slab sau cu intreruperi,un virus, un driver necompatibil, trebuie o scanare cu un antivirus mai intai, se poate sa mai fie problema cu racirea procesorului, daca se incalzeste excesiv este posibil sa aiba praf si trebuie curatat la service.