| gaby_6279 a întrebat:

De ce mi se blocheaza calculatorul .stie cineva?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, dar iti recomand sa faci un exercitiu de imaginatie: pune-te in pielea celor ce iti citesc intrebare, persoane care nu au avut fericirea sa iti vada calculatorul, cum dracu sa stie de ce ti se blocheaza?

Si acum raspunsul pe care tu il astepti:
Pot fi diferite cauze (de la hardware la software):
a) hardware: se supra incalzeste procesorul, memoria are probleme, placa video este oarecum prajita, placa de baza are ceva probleme etc etc.
b)software: ai virusi/trojeni/worms, reinstalarea sistemului de operare este un termen necunoscut tie, antivirusul isi face de cap, ai sters ceva ce windows-ului ii era drag etc etc etc.

| moonY a răspuns:

Da

| iiirrriiisss a răspuns:

Probabil din cauza virusilor. Mai bine l-ai formata si ai termina povestea.

eileen
| eileen a răspuns:

Reinstaleaza-ti windows-ul, mie imi merge asawinking

daniela
| daniela a răspuns:

Vreun virusel ceva ti-a data tarcoale? Calca-l in picioare pana cand nu-ti ditruge tot

| ellai a răspuns:

Erori, virusei, suprasolicitare etc etc... un restart, o defragmentare, un curatator de erori, un antivirus sau un format tongue

| maryana5 a răspuns:

Depinde... poate sa fie din cauza ca nu mai ai memorie pe ram sau ai virusi.Incearca sa-ti iei un antivirus foarte bun (nod32) sau incearca sa mai stergi din jocurile alea nefolositoare pe care oricum nu le mai jociwinking

| adi a răspuns:

Cazuri posibile:
Hardware:
memorie RAM insuficienta, probleme cu modulele de RAM(placutele)
Software: Windowsul cu registrii prea incarcati(multe programe instalete/dezinstalate), virusi sau alte programe maltitioase derviate.

| tarzan a răspuns:

Pentru ca e invechit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie asa in google si dai pe ma simt norocos, poate o sa te ajute: mareste-ti-performantele-pc-ului-t284.htm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu stii sa umblii pe elwinking
Si pentru ca nu ai prog bush speedwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hardware ori software da si tu niste detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens se blocheaza
in joc, la filme, poti sa-l resetezi ti se stinge imaginea, poti sa folosesti mouse-ul?

| david14_4862 a răspuns:

Da...si mie mi se blocheaza computerul la orice joc 3D. Inainte nu facea asa, dar apoi a inceput. Am reinstalat windows-uri diferite dar tot asa face.
Daca e nevoie va dau informatii despre computer :
- Intel® Pentium® 4PCU 3. 00 GHz
- 512 MB of RAM
- BIOS : Pheonix - AwardBIOS v6. 00PG
- Total memory : 256. 0 mb
Unele dintre ele nici eu nu stiu ce sunt. Oricum va rog sa ma ajutati.
Multumesc!

| hackeru028 a răspuns:

Schimba sistemu de operare. baga un windows mai vechi sau linux... vezi daca asa sa mai blocheaza la mine a mers.

| sebass a răspuns:

Fratilor si eu tot asa sunt cu calculatorul chiar daca am instalat windows 7 si calculatorul e aproape nou.so luam asa an serios care ar fi problema?

| Catalin_Marius_1997_2NV7 a răspuns:

Salut mise blocheaza carculatorul cand ma joc mai mult sau orice joc la o ora 2 ramane blocat tot si se stinge monitorul la 5 min si unitatea ramane aprinsa ce are vreo sugestie?

| Fcog_Cosmin_1996 a răspuns:

Din cauza prafului la procesor sau la alte componente!