Buna... Problema e că calculatorul tău e plin de chestii pe care tu nu le mai foloseşti recomand să îţi reinstalezi Windows-ul sau găseşti programe pe net care îţi curăţă PC-ul.
Funda?
Daca Ai Pc-ul Vechi S-ar Putea Sa Nu Mai Ai O Pasta Albastra..Si Mie Mi S-a Intamplat Dar Mie Mi Se Stingea Calculatorul
Probabil pentru ca piesele pc-ului nu sunt destul de performante pentru jocurile care le joci, sau daca se blocheaza imaginea, este de la placa video probabil
Buna. Si mie mi se intampla asta. Este posibil sa fie din cauza hardului daca este vechi. Daca nu, eu iti sugerez sa reinstalezi windows-ul. Bafta!
Sunt doua explicatii:
1. Ai virusi si malware care iti incarca calculatorul pana se blocheaza. Poti incerca sa instalezi si rulezi Malwarebytes (google it ) pentru a verifica de virusi si alte malware
2. E o problema fizica de hardware. Ai curatat de praf calculatorulr? Vezi daca toate ventilatoarele merg, ele au un rol important in functionare, chiar daca par ca sunt acolo doar sa faca zgomot.
Se blocheaza dupa un anumit timp, se blocheata tot timpul dupa ce rulezi un program anume (oricare ar fi el)?
Am prea putine detalii sa pot sa dau un raspuns exact.
Ai inlocuit de curand o componenta sau ai facut un upgrade? E posibil ca noua piesa sa nu mearga in perfecta armonie cu sistemul.
Exista in windows un event viewer unde poti gasi un log cu toate erorile si evenimentele calculatorului. Poate descoperi acolo ce s-a intamplat la ora la care s-a blocat calculatorul.
Mult noroc si daca ai detalii noi, raspunde aici
anonim_4396 întreabă: