| dragoshudita a întrebat:

De ce mi se inchide pc-ul singur dupa o perioada de 30-45 minute de inactivitate? Virus sunt sigur ca nu am pentru ca dupa ce mi-am luat aceasta placa video am avut Windows 7 home premium si imi facea la fel, dupa vreo 2 luni am instalat Windows Xp si nu se mai inchidea singur, dar acum am revnit la Windows 7 home premium si mi se inchide singur, iar cateodata dupa 15-25 minute se deschide iar aparand pe ecran propozitia "Resuming Windows"
Este posibil ca windowsul sa aiba setat un anumit program?

Răspuns Câştigător
| matrix100 a răspuns:

E din cauza setariile, pc-ul e setat sa economiseasca curent, intra in control panel power settings, poate ai si screen saver activat...

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Verifica setarile! Power settings!

| valentin75 a răspuns:

Salut! Cred ca ai o problema la hard disk, ar trebui sa-l verifici. Daca nu ai nici o problema la hard vezi daca sistemul este compatibil cu win7, verifica ce drivere ai instalat. Sunt pentru win7. Daca scoti placa video, mai face la fel. Bine, daca ai video onboard. Baga niste teste pe el. Nu cred ca e setare de program, poti verifica ce si setat dupa instalarea la win7. Poti incerca si cu Driver booster, e bun pentru drivere. Nu uita de update pentru win7. Bafta!

| Bratulescu_Mihai_1992 a răspuns:

Cred ca ai o problema cu racirea verifica daca nu ai praf sau jeg pe... aia mare de matal de sub ventilator.