Pentru ca atunci cand esti pe baterie ai un profil de putere (power plan) si can il bagi in priza se schimba automat profilul. la fiecare profil e setata separat luminozitatea ecranului. in dreapta jos in tray daca dai clik pe icoana ce tine de alimentare o sa vezi "more power options" si acolo ai toate profilele.
Am schimbat si tot asa patesc...cand il am la incarcat mi se vede mai clar si cand nu il am mi se vede mai in ceata...
Pentru ca asa ai reglate profilele, la power options, ideal, pentru a te tine mai bine bateria, este sa ai o luminozitate mai redusa cand esti pe baterie si una cum vrei tu de intensa cand esti pe incarcator.
Am schimbat si tot asa patesc...cand il am la incarcat mi se vede mai clar si cand nu il am mi se vede mai in ceata...
Trebuie sa intri in change plan settings, vezi ca ai mai multe profile: balanced, high performance, power saver si fiecare are cate 2 setari de luminozitate una pentru alimentare pe baterie si una pentru alimentare la priza. verifica ce profil e activ si in el faci setarea luminozitatii. pune maxim la toate si verifica.
Nicoo777 întreabă: