In fereastra care pare cand apesi si, este un buton mare pe care scrie in paranteza (manage mode) sau (sarch mode). Apasa pe el.
Apasa j si apoi da la : " (manage mode) no files are currently enqueued) si o sa-ti apara
Pai trebuie sa bati macar o initiala ca sa poti sa cauti melodii...credema asa patesc si eu...
pup
Da, stiu eu, deschizi winampul, dai options -> preferences -> Global Hotkeys, bifezi casuta enable, trebuie sa scrie multe randuri cu playback, dintre care, ceea ce e necesar pentru tine e acela playback: Jump to box, in caz ca nu e in lista respectiva, scrii jos la action: "Playback: Jump to box", iar la Hotkey: "Ctrl + Alt + J". Dupa aceea ii dai add, si set. aceasta e prima varianta.
dai la options -> preferences ->dai click pe " Jump to file ". la queue options bifezi urmatoarele casute : 1- Use extended 'Jump to file ', 2 - unde scrie double-click mode bifezi play, la fel si la enter key mode, 3 - buttons, 4 enable playlist editor feauters and related menus si remove file from queue when it is already in the queue, si ultimile 2 casute de jos cu force shuffle si restore the queue.