| Lightdark a întrebat:

De ce nu îmi apare vremea cum ar fi trebuit? De ce daca sunt in Buzău îmi apare Cluj Napoca? Am android 13, dacă utilizez Microsoft launcher îmi apare corect, de ce? Dar nu îmi place să utilizez Microsoft launcher cine mă ajută să remedieze problema primește o mare fundă.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intra in setarile aplicatiei meteo si schimba locatia unde doresti (la tine: Buzau).
Nu uita sa salvezi modificarile, dupa terminare!

| Sophieka a răspuns:

Intra pe google, scrie: vremea Buzau, si iti va arata gradele.

| carevaescu a răspuns:

Se rezolva din setari.
Nu te putem indruma pentru ca sunt multe aplicatii de vreme si nu stim exact pe care o folosesti.
Microsoft launcher probabil vine cu propria aplicatie de vreme si are setarile de asa natura incat sa-ti foloseasca locatia pentru a determina ce date despre vreme sa ti prezinte.

Dar in general, ar trebui sa intri in setarile aplicatiei de vreme si sa o setezi in asa fel incat sa ti redea informații despre vreme pe baza locatiei. Asigura-te ca acea aplicatie are permisiunea de a acesa locatia.

Am sa presupun ca folosesti un widget, care este ca o "fereastra" catre aplicatia de vreme. Aceast widget il poti pune pe homescreen langa celelalte iconite de aplicatie. Veza daca pe widget gasesti un simbol care sa reprezinte setari. Daca nu, intra direct in aplicatie si vezi setările acesteia. Unele au un meniu separat pentru widget.

| Lightdark explică (pentru carevaescu):

Folosesc aplicația oferita de android 13 asistentul pe scurt windget