De pe pc-ul unei prietene
Ce-i aia slot?
Locul unde bagi mufa de la mouse, de fapt spune-mi cum arata chestia aia pe care o bagi in unitate de la mouse.e patrat la capat, dreptunghiular sau rotund? si spune-mi daca bagai mufa in fata sau in spatele unitatii centrale
In spate si e rotund
Si tastatura e la fel? Probabil nu mai merge chestia aia unde bagi ca in timp se strica.
Iti trebuie un mouse cu cap d`ala dreptunghiular si bagat in slotul de usb nu unde bagi tu..trebuie bagat intr-o forma de dreptunghi in spatele unitatii (de obicei sunt mai multe locuri goale libere in forma de dreptunghi unu langa altu-2 cate 2)
Salut incearca sa vezi daca calculatorul le "citeste". Intra in Panou de control si da pe "manager dispozitive" si acolo te uiti sa vezi daca ai "tastaturi" si "mouse-uri si alte dispozitive de indicare", daca nu tot din Panou de control dai pe "dispozitive si imprimante" si dai pe adauga dispozitiv. Funda, daca crezi ca te-am ajutat!
Dar cum sa intru in panou de control daca nu merge nici tastarura nici mouse-ul?
Du mouse-ul si tastatura la un prieten si baga-le si vezi daca lui ii merg. Daca ii merg ai probleme cu slot-urile, si daca nu merg ai probleme cu ele.