SoL, fii atenta aici: conecteaza-te in contul tau pe blogger. Vei fi dusa la pasul 2. Cred. Alegi numele blogului si dai Continua. Gata, blog facut. Nu ai nevoie de nicio confirmare.
Stiu asta pentru ca tocmai mi-am facut un cont doar ca sa te ajut pe tine cu o informatie pe care ti-o mai dadusem o data, si te asigur ca nu mi-a cerut niciun numar de telefon.
Bafta.
Confirmaţi-vă contul
Aproape aţi terminat! Nu mai trebuie decât să verificăm contul dvs. înainte de a-l putea crea.
Confirmarea contului ajută la:
* Prevenirea spamului: încercăm să ne asigurăm că toate conturile sunt create de persoane adevărate şi nu de roboţi.
* Recuperarea accesului la cont: vom utiliza informaţiile dvs. pentru a vă verifica identitatea în cazul în care veţi pierde vreodată accesul la contul dvs.
* Comunicare: vom utiliza informaţiile dvs. pentru a vă informa în legătură cu modificări importante survenite în contul dvs. (de ex., modificări ale parolei efectuate dintr-o locaţie nouă).
Cu excepţia cazului în care ne indicaţi să procedăm altfel, numărul dvs. de telefon nu va fi niciodată vândut sau oferit altor companii şi nu îl vom utiliza decât pentru acest pas de efectuare a confirmării, pentru recuperarea parolei şi pentru probleme legate de securitatea contului. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă faceţi niciodată griji în legătură cu primirea din partea companiei Google a unor apeluri sau a unor mesaje text nesolicitate.
Pentru mai multe informaţii, citiţi întrebările noastre frecvente.
Opţiuni de confirmare
Mesaj text
Google va trimite pe telefonul dvs. mobil un mesaj text care conţine un cod de confirmare.
ţara
Deci imi cere.