Asta am patit-o si eu. Daca ai la descarcat chestii, oprestele cand vrei sa te uiti pe youtube, si cand iti apare chestia aia... dai refresh la pagina pana iti merge.
Ce browser ai? Incearca si cu google si cu firefox. Instaleaza-ti Adobe Flash Player, poate fi una din cauze.
Reincarca pagina. Probabil are vreo problema YouTube-ul sau ai deschis prea multe tab-uri deodata sau viteza netului este prea mica... sunt mai multe motive.
Probabil nu are internetul destula viteza.Deconecreaza internetul si apoi conecteazal, apoi mai incearca o data. Daca nu merge incearca maine!
Momentan serverele Youtube au probleme ceea ce înseamnă că e posibil ca unele video/audio să meargă doar câteva secunde, apoi să dea eroare:
-singura idee să treci peste (momentan, dar se va rezolva) este să folosești Internet Explorer (problema apare doar în browserele bazate pe webkit - soluția a fost testată în orice condiție pe orice browser de mine)
Buna! Si mie mi-a aparut la fel. doar am asteptat o saptamana si dupa aia a mers funda?