Intra in setarile antivirusului si adauga la exepti aplicatile, jocurile, programele care nu vrei sa mai fie scanate si eventual impiedicate sa ruleze din cauza virusilor
O zi buna
Nu ai ce face. De unde le-ai descarcat au virusi. Cauta sa le descarci din alta parte (pentru ca sunt fara virusi), sau poti inchide antivirusul pe o perioada limitata de timp. Click dreapta pe iconita din bara si acolo iti apare timpul (15, 30 min.)
Mi-au mers de o multime de odata, dar de cand am descarcat un metin, mi-a gasit virusi la el, apoi mi le-a blocat si pe astea. si de atunci nu ma mai pot juca
De o multime de ori*
Sa stii ca nu-i o solutie sa adaugi la exceptii fisierele infectate. Virusii au prostul obicei sa se inmulteasca si sa-ti afecteze alte fisiere din PC. Pana la urma nu ai ce face, ori cauti altele fara virusi ori ai sa reinstalezi sistemul.
Posibil ca e un "false-positive" (sa ti-l recunoasca ca virus dar el sa nu fie). daca esti sigur de asta poti face exceptii de la scanare http://en.kioskea.net/faq/12294-avast-internet-security-create-an-exclusion
totusi cu ce nume le detecteaza ca virusi?
Nu zice gen: fifa 14. exe detected sau altfel, spune de un program legat de el, apoi imi inchide jocul si mi-l sterge de pe desktop
Incearca sa scanezi fisierele jocurilor cu antivirusul pentru a elimina virusii.
Descarcati antivirusul Bitdefender. E cel mai bun dupa mine! Salut.
Salut. Aici poti avea mai multe variante. 1. Ori setezi avast-ul sa nu mai scaneze jocurile.
2.Ori incerci sa le downladezi de alt undeva fara virusi.
Iti recomanda prima varianta, dar faci cum vrei.
Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: