Nu e inregistrat. Cauta pe net Windows 7 activator. Iei oricare si te descurci la folosire apoi dai restart la PC si gata
Bafta!
Asta este.Nu ai windows cu licenta.Am patit si eu la fel.Ia-ti licenta la windows.
Iti trebuie un program care sa-ti activeze Windows. Incearca Windows Loader, daca nu merge incearca Remove WAT.
E o optiune ca sa ti se schimbe imaginea de backround, trebuie sa intri in setari si s-o dezactivezi, asta, ori ai virusi iar calculatorul a activat modul protect
E o optiune ca sa ti se schimbe imaginea de backround, trebuie sa intri in setari si s-o dezactivezi, asta, ori ai virusi iar calculatorul a activat modul de protejare
Si mi-e mi se intampla asta ( si al meu nu era original )... Schimba windows-ul. Funda?
Windows-ul e contra-facut si iti cere sa il validezi.Gasesti aici tot ce iti trebuie:
http://sirburuslan.com/blog-internet/388/Licenta_gratis_pentru_Windows_7/
Acelasi lucru mi se intampla si mie la Windows Vista ...e din cauza ca windows-ul este o copie a celui original... dar nu stiu cum sa remediezi situatia, banuiesc ca trebuie sa cumperi o licenta dupa net.
DanielGuitar întreabă: