S-a stricat, oricat ti-ai dori sa nu, asa ca vii dupa miracole aici, poate iti spune cineva cum sa ii faci exorcizare, tot stricat e
Ca de obicei trebuie saa se bage cineva in seama.Bai fratilor! Stiti sa raspundeti? Daca nu stiti nu va mai bagati! Nu aveti ce face?
Lal, LAL!
nu iti place raspunsul, din pacate e singurul corect, o chestie care a mers pana acum si brusc nu mai merge, are o singura explicatie: S-A STRICAT, iar tu vii aici SI INSISTI... SERIOS, ca poate poate, iti da cineva o solutie voodoo de reparat electronice
succes cu asa ceva!
PS, NU m-am bagat in seama cand iti dau RASPUNSUL CORECT, indiferent cat iti doresti tu sa nu fie asa!
Din fericire l-am facut dar nu cu raspunsuri de pe acest site unde toata lumea este desteapta.Cautam raspuns de la un IT-ist, care se pricepe la tehnologie.
Ma bucur pentru tine
DAR TREBUIE sa observ ca nu ai postat ce a avut, si, mai ales, foarte probabil ca tu ai facut ceva, si asta a fost cauza pentru care nu a mers, si, de asemenea, ca nu ai postat acel ceva
"fiecare e destept" atat timp cat tu nu dai toate informatiile, si noi trebuie sa ghicim care e problema la tine, atunci ghici cine e cel mai "destept" dintre toti?!?
Si daca taceai, filozof ramaneai! Combatem efectul, nu cauza!
Si acum evident ca o dai pe polologhie, cu filozofie si alte tampenii
in loc sa spui care e problema si sa te dai de gol ca TU AI FOST DE VINA si sa recunosti ca vrei sa fim toti ghicitori, sau sa nu cumva sa te deranjam pe tine
ESTI TARE, de ce nu te faci tu politician? sa te urasca toti!
Bună!
La ce te referi prin "nu mai merge HDMI"?
La conectorul de pe placa video? Placa de bază? Cablul în sine? Televizor? Monitor?
Trebuie să ne dai detalii pentru a te putea ajuta.
Ce detalii? Am zis! Aseara am folosit cablul la TV iar azi dimineata nu a mai mers.
"De ce nu mai merge hdmi? Am wind.8.De 2 ani nu am avut probleme."
Unde spune asta? Eu, una, nu văd.
Vezi să fie aleasă intrarea la TV care trebuie. Să nu fii pe alt HDMI sau altceva.
Daca am spus ca de 2 ani nu am avut probleme! Daca nu sti sa-mi raspunzi nu te mai baga in vorba.Un cablu, sunt in stare sa-l bag in mufa.
Alege intrarea din software-ul TV-ului. Sunt multe motive pentru care să nu mai funcționeze dar dacă totul a rămas intact, nu are de ce să nu mai funcționeze dintr-o dată.
Serios? Uite ca dintr-o data nu mai merge.Da-mi motive.....asta vreau sa stiu!
Înțeleg că ești nervos, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii sarcastic și să te victimizezi așa. Înțelege că am încercat să te ajut, dar mai bine ceri ajutor după ce te calmezi și gândești rațional. Este un sfat, nu un atac.
Nu sunt deloc nervos, am pus o intrebare si nu am nevoie decat de un raspuns strict la aceasta. Daca am spus ca 2 ani a functionat de ce imi spui sa controlez intrarea in TV? sau iesirea din laptop? sau cablul care este bun.