| SirAnarchyOSD a întrebat:

De ce nu mai pot comenta şi da like la un comentariu pe +Youtube? De dat like/dislike merge la video. De cookie nu poate fi vorba, că am dat allow la ele. Îmi apare o fereastră goală cu ceva G+ şi apoi se închide.

17 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Esti logat cu un cont de Gmail?

| SirAnarchyOSD explică (pentru SorinTudor):

Da

| SorinTudor a răspuns (pentru SirAnarchyOSD):

Si la video mai sunt comentarii?

Da.

Ia da-mi un link-ul la video sa vad daca pot lasa eu comentariu...

Sunt foarte multe videouri. Inceraca sa comentezi la http://www.youtube.com/watch?v=-XueH15wlxo

Mie imi merge laughing

Atunci care e problema tehnica?

Posibil sa fie ori de la contul tau (incearc sa te reloghezi) ori sa schimbi browserul in cazu in care prima nu merge.

| MilkyWAY3027 a răspuns (pentru SorinTudor):

GMAIL nu e obligatoriu ca sa poti scrie pe Youtube! Poti de exemplu sa ai cont simplu de youtube facut pe baza adresei de Yahoo Mail dar trebuie neaparat cont de Google + pentru a putea scrie.

| emignon a răspuns:

Încercați vă rog să treceți la un alt browser, cum ar fi Mozila Firefox și veți reuși, vă garantez. Asta bineânțeles după ce vă logați în contul de Gmail.

Eu doar cu Mozila Firefox am reușit să postez un comentariu pe YouTube. Vă doresc mult succes!

| MilkyWAY3027 a răspuns:

Ai cont de Google+? Daca nu ai nu mai poti scrie nimic, nu poti face mai multe lucruri. Si daca iti faci si cont de google + tot o sa ai tot felul de probleme (sunt o gramada care se plang). Eu mi-am facut cont de 6 ori pe google + si tot aveam probleme la scrierea comentariilor, mergea sa scriu 2-3 zile apoi iar nu mergea (stergeam contul G+ si faceam altul). Acum folosesc youtube fara google +(adica nu scriu comentarii etc).

| SirAnarchyOSD explică:

Daca MrSoryn92 poate atunci eu de ce nu pot?

| SirAnarchyOSD explică:

[Rezolvat] Se pare ca desi am dat o exceptie ca youtube sa-i fie date allow la cookies, tot nu mergea daca nu debifam cu third-party cookies (cea ce e stupid si nu inteleg de ce). Merci tuturor.

| MilkyWAY3027 a răspuns (pentru SirAnarchyOSD):

Tu nu ai cont de Google + si merge sa comentezi pe youtube?

| AbigailCiobotaru a răspuns (pentru SirAnarchyOSD):

Ai reusit? Si mie mi se intampla exact acelasi lucru...chiar nu stiu ce sa fac... poti sa-mi spui si mie?

| Alexandru_Bratescu_1999 a răspuns:

Creca ai block de la cel care a postat videoul.