| KoWalSky a întrebat:

De ce nu merge sa trimit mesaje de pe o cartela care are 1200 centi si optiune cu 500 mesaje? Sa sun merge. Am incercat cu aceeasi cartela de pe alt telefon si tot nu mege, ce are?

Răspuns Câştigător
| Cambria a răspuns:

Scuze eu am inteles 1200 minute... Daca acei 1200 centi sunt din creditul tau platit si nu este vorba de un bonus special atunci nu am dreptate. Soluta este o verificare a setarilor de la 484/1 lb romana/3, daca asculti ce iti spune robotul nu te costa nimic, in schimb daca o sa iei legatura cu un consultant o sa te coste 55 eurocenti+TVA, oricat ar dura convorbirea.

6 răspunsuri:
| misskitty a răspuns:

In ce retea e cartela asta? sint mai multe variante pentru care nu merge.trebuie sa intri in mesaje-setari-(setari mesaje text). si acolo verifici. tipul de mesaj sa fie text, centrul de mesaje sa fie corect-la vodafone este +40722006000.la alte retele nu stiu. fa asta si va merge.parerea mea e ca e centrul de mesaje gresit

| CM7YRE a răspuns:

Pai vezi sa aiba optiunea activata tongue

| KoWalSky explică:

Orange

| Cambria a răspuns:

Ai fost cumva plecat in roaming? sau ai fost intr-un loc langa granita? ti-a aparut pe ecran o alta retea? E posibil daca s-a intamplat acest lucru tu sa fi trimis sms, fiind taxat pe mesaj cu tariful din roaming. Tu probabil nu mai aveai credit si ai ramas cu datorie la orange, pentru ca daca ti-a intrat o alta retea nu ti se lua din mesajele din optiune ci din credit. Ca sa poti sa trimiti din nou sms trebuie sa-ti reincarci contul si in 24 de ore o sa poti sa trimiti din nou sms.( in acele 24 de ore, orange-ul iti va lua datoria).

| KoWalSky explică:

Nu e asa Cambria, daca aveam datorie trebuia sa ia din cei 1200centi.

| kiddutssa a răspuns:

Cambria are dreptate...totusi ar putea fi si de la centrul de mesaje, sau chiar de la telefonul mobil.sau poate s-a demagnetizat cartela...acum depinde de situatie