Problema este de la yahoo, in anumite zone a inceput sa functioneze, putintica rabdare
Nici voua nu va merge? e clar e eroare de la ei! am crezut ca am capatat vreun "balaur" (virus )
Nu sunt gresite id ci versiunea de messenger pe care o ai
Dezinstaleaza cu revo unistaller messu crede-ma este cel mai bun program daca vrei sa vezi cum se foloseste uita-te aici
http://www.videotutorial.ro/? p=267
Daca vrei sa descarci cea mai noua versiunea a lui yahoo uita-te aici
http://messenger.yahoo.com/
Asa e si la mine trebuia sa intru pe mail! sper sa remedieze problema! eu am yahoo messenger 11 si l-am pus de 2 zile nu cred ca are ceva messu'ul
Nu problema nu este de la yahoo, adica nu la toti. De exemplu daca ai data pusa gresit(diferenta de un an) atunci windowsul nu o sa te lese sa folosesti internetul aproape deloc. Motivul: Certificatele site uriler avand o perioada de un an pentru validare.
= u ai data gresita deci site ul nu are avea certificat valid, windowsul nu-l lasa sa mearga
Nici mie nu imi merge... zice ca poate o fi de la conexiunea la internet.Cred ca ar trebui sa imi iau versiunea noua pe calculator caci pe telefon imi intra pe mess.
Si eu ma chinui chiar acum sa intru si nu merge nu e din cauza versiunii ( o am pe cea mai noua 11.5) si nu vrea deloc am si restartat pc-ul si nimic si eu am acel id de 6 ani decii...
Uite, exact si exact aceeasi problema am si eu. Cand intru, orice id ar fi, imi zice ca nu s-a putut conecta la Internet sau ca nu am internet. Nu stiu ce are, poate o fi de la ei, mai ales pentru. ca este o versiune beta... Dar oricum, daca era de la ei, nu puteam intra pe mail pe messenger. Apropo, intra pe mail, poti vb. pe mess de acolo Succes, o sa-si revina in cateva ore cred.
Cea mai sigura metoda : Te duci sus cand deschizi mess-ul la Messenger dupa dai la Connections Preferences si selectezi Connect via a proxy server te loghezi acolo, apoi inchizi mess-ul. Intri din nou si dai la Connections Preferences si selectezi Connect dirrectly to the Internet. Asa sigur va merge.
Exact aceeasi problema o am si eu. Acum 2 sec vroiam sa intru, dar pauza, nu merge. Nu avem altceva decat sa asteptam si sa incercam mai tarziu.
Ceva de genu am si eu dar eu l-am dezinstalat pentru a pune o versiune noua ca cea veche nu mai mergea si de cate ori il instalez imi zice ca nu s-a instalat bine sau ca lipseste ceva din el. ce pot face?
Nu stiu ce sa zic si eu am la fel o problema de 2 saptamani nu mi se conecteaza id-ul de mess dar mailul imi merge... nici nu stiu ce sa mai fac
Am un Nokia 5610 xpresmusic si am descarcat aplicatia yahoo dar cand vreau sa ma loghez imi zice erorr cannot login 1500 am dat acolo la setarile din fabrica si tot asa degeaba imi zice si mie cineva cu as putea rezolva sa mearga messu va rogg foarte frumos
De ce nu merge id ca pe email pe internet merge si pe messengerul din pc nu merge nu imi deschide oare de cee e de la ei vreau un raspuns..Deci id pe care il am merge doar pe internet si nu merge pe pc de messenger 11.de ce?