| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

De ce nu-mi merge jocul Need for speed? Inainte mergea adica acum un an de zilehee heeAcuma de curand l-am descarcat si imi da tot timpul eroare l-am descarcat de vreo 5 ori insa nici un rezultat bunsad

Răspuns Câştigător
| m4them4tic a răspuns:

Sigur ca, conteaza ce NFS e, de la NFS 2 la SHIFT e diferenta mare.
Configuratia pc-ului tau iti "spune" daca poti rula aceste jocuri.
Daca este acelasi NFS, sa spunem Most Wanted, pe care l-ai jucat acum un an(cum spui tu) si acum acelassi joc nu iti mai ruleaza(si tu ai acelasi pc de acum un an), asta sigur se trage de la drivere si compatibilitatea acestora cu windows-ul folosit si componentele Pc-ului.
insa daca, jocul este altul cu cerinte diferite, atunci intra pe www.canurunit.com si o sa gasesti acolo diferite jocuri si poti testa daca pc-ul tau e destul de capabil pentru acestea.

Imi poti da un PM cu eroarea, sau alte detalii despre problema ta.

12 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Poate nu iti suport apc-ul acel nfs, near ajuta daca ai spune ce zice eroarea, incearca sa-l iai din alta parte

Shin
| Shin a răspuns:

Este acelasi NFS? Nu cumva este o varianta mai noua? Ce eroare-ti da? Incearca sa-ti pui ultimul directx si ultimile drivere video.
Numai bine, Shinwinking

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Vezi poate ai scos o versiune mai noua (cum ar fi shift), care are cerinte mai mari si nu mai suporta PC-ul tau.

| Vizitiul a răspuns:

Depinde de ce joc, ce versiune( cred ca ai nevoie de o placa video mai performanta si 1 G de rami).

| daniDeeDee a răspuns:

NFS Underground
NFS Most Wanted
NFS Carbon
NFS Shift

Care dintre este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut... puteti sa imi spuneti si mie de ce nu-mi intra in Nfs-Most Wanted, NFS Undergroud 2? le-am facut cu daemon tools dupa ce le-am instalat tot sh patch-ul am pus si crack-ul am dat click p crack sa intru in joc si nimic... cum pot sa rezolv problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fac daca imi scrie cannot find enough avaible video memory?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna mi-am instalat NFS Most Wanted pe calculator unde am sistem de operare windows xp sp 3 si imi merge jocul, dar am un laptop pe care am sistem de operare windows 7 si nu imi merge jocul as putea primi si eu un raspuns?

| BDawg a răspuns:

Hmm... ce windows ai? cred ca e de la windows si mie mi-a facut asa

| alien2010 a răspuns:

Nu ai facut copie la crack asta trebuie safaci dar daca nu ai patch nu o sa mearga

| roncaroll a răspuns:

Depinde daca ai 3dsetup in folderul jocii si o sa ai noroc daca nu sorry

| ady_6358 a răspuns:

De la grafica!happy