| 알리나 a întrebat:

De ce nu-mi pot deschide mess-ul ca nu mai pot intra...pai alte adrese le pot deschide dar o singura adresa nu pot sa mai intru pe ea zice ca e grsita si am incercat de foarte multe ori...va rogggg

Răspuns Câştigător
| DDDDDD a răspuns:

Pai s-ar putea sa nu-ti mearga nici net-ul si av trebui sa-l configurezi, daca nu stii iit voi explica.
Deschizi internet explorer si introduci acest cod 192. 168. 1. 1(va fi cumva http:/si codul), apoi iti va aparea o fereast5ar unde vei trebui sa introduci:Username:admin si password:admin.
Selectezi basic, apoi wan setting si trebuie sa introduci la username si al password cevea.mai exact trebuie sa cauti in contract.
Sper ca ai inteleshappy

6 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

N-am habar de ce, daca nu ne-ai dat mai multe informatii. Incearca sa reinstalezi messenger-ul, si sa scanezi cu antivirusul, sa fii sigura ca nu e vorba de vreun virus. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai virusi.Blocheazatii cu antivirus si dezinstaleazati messul si instaleazal din nou.Sau poate ai bagat ceva program recent si din cauza aia nu merge dar prima variata e mai sigurahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dezinstalezi iar ziua urmatoare il instalezi aia e problema ca trebuie sa astepti idul meu este geo.guta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dezinstalezi iar ziua urmatoare il instalezi aia e problema ca trebuie sa astepti idul meu este geo.guta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu fa-ti alta aresa cu cei pe care ii ai pe adresa care nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pf... nu mai poti intra pe o adresa de mess?
poate ti-a schimbat cineva parola de la ea...