Google poti sa accesezi?
din chrome ai incercat, de fapt din ORICE altceva in afara de internet explorer ai incercat?
TPU are https, acel S vine de la secure, asta inseamna ca intre tine si TPU e connexiune encryptata, ssl, ei bine, asta depinde de multiple chestii la tine in calculator, cum ar fi data si ora sa fie corecte
in plus, IE nu mai "exista" de ani buni, asa ca o pagina moderna cu tls 1.2 (encryptare mai noua) html5, javascript nou, etc. s-ar putea sa nu fie in stare sa o inghita
Eu chrome pot accesa doar cand intru pe TPU imi arata peste tot loading dar vad ca nu e nici o activitate dar netul este conectat si merge bine, probabil ca windows 7 este mort si nu il mai accepta site-urile. Mai bine fac upgrade la windows 10 enterprise
Da, mai bine, si eu am avut un fetish cu windows 98, am vrut sa vad cum e, m-am chinuit si am reusit sa il pun in vmware, ca apoi sa constat ca dadea numai ecrane albastre si nu era bun de absolut nimic, pentru ca nimic nu mai mergea pe el
La mine merge sa intru pe TPU și în orice alt site de pe Windows 7.
Folosesc Firefox pe acel laptop cu Win7.
Dar probabil merge la fel de bine și de pe Chrome, o sa incerc deseară.
Multe site-uri nu mai mergeau de pe Windows 7, asta e motivul pentru care am trecut si eu la Windows 10.
Doar Facebook si alte cateva pagini mai puteau fi accesate cu Chrome si win7, cel putin in cazul meu.
Cica ar exista rezolvari, dar eu am incercat cateva de pe Youtube si m-am lasat pagubas.