Probabil ai wind 10 is de groaza acum aia de la Microsoft cu rahatul lor de wind.Am patit si eu, nu te lasa frate sa instalezi nicicum googler, tot iti baga pe git cu forta rahatul lor de cum ii zice ca am si uitat dar pana la urma am reusit.
Nu mai stiu cum, dar poti sa instalezi.Cred ca trebuie sa dezinstalezi rahatu lor cum ii zice Microsoft edge,patrca asa.Dar si dupa ce am instalat vai de mine tot pe ala mil baga,ca ala e bun,il facea pe ala browser, desi eu il inchideam ei mil aduceau fortat parca ar fi disperati astia de la Microsoft cu rahatu lor de wind cu tot.
Bine eu nu folosesc PC cu wind, folosesc Apple dar am facut ceva pentru niste amici care au PC si, da am intimpoinat si eu problema asta.
Vad cineva zice ai mac? pe orice mac, pe orice computer Apple instalezi ce vrei, faptul ca te intreaba de vreo 2 ori aia e alta chestie, dar te lasa sa instalezi ce vrei tu pe Apple.
Eu am Imac si am google crome doar pentru FB cand vreau sa ma vad la camera sau voice pentru ca pe safari Facebook nu merge video audio.
Eu sunt pe laptop, pe google chrome!
Trebuie sa poti, este o eroare ceva, te vor ajuta colegii TPU, doar explica-le ce iti apare de nu merge.
florynna903 întreabă: