| ghineanamaria a întrebat:

De ce nu pot intra pe Desenatori.ro?
Sunt inebunita dupa site-ul ala!
Mi se spune asa:Conexiunea a fost reinițializată Conexiunea cu serverul a fost reinițializată în timp ce se încărca pagina. Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva momente. Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului dumneavoastră. Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa internetul.

Toate celelalte pagini imi merg numai cea de pe desenatori nu vrea sa mearga de o zi! Nu pot rezista fara desenatori! Va rog sa imi spuneti care-i problema! Si cum o pot rezolva!

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu pare sa fie "indisponibil temporar sau prea ocupat " caci am incercat iar la mine merge desenatul! --- trebuie sa fie alta cauza care ti-l face indisponibil!

| claus a răspuns:

Uneori le mai pica serveru. mai stai cateva ore si incearca din nou. o sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da uite cum ar fi la mine acum nu mai merge desenatorii si chiar nu stiu de ce... dar peste ceva timp merge sunt sigura 100% pentru ca asa imi mai facea si mie...