Ai internet mobil pe telefon? Daca nu ai internet activat nu prea poti ca de obicei un mb de internet e undeva la un euro credit.
Da, am internet pe mobil. Si de fiecare data cand vreau sa intru pe un videoclip, nu se deschide si zice 'Reincercati'. De aseara tot reincerc si. nimic
Nu iti merge din cauza ca nu ai Adobe Flash Player si nu merge instalat decat pe windows mobile, dar exista o solutie intri pe http://s5230.go.ro/s5230.php si acolo exista Adobe Flash Player for Samsung (e in forma jar) (eu nu am incercat daca merge deoarece nu am internet la Corby)Bafta sper sa-ti mearga! sa ne spui si noua daca iti merge.
Adobe Flash Player for Samsung e doar pentru inbunatitirea video, fa ce am scris eu ca anonim(setarile respective), daca ai internet de la vodafone.De mers, Youtube merge sigur pe Corby.
Am si eu un samsung corby, sunt foarte multumit de el! AVEAM aceeasi problema ca si tine/ voi pana cand am intrat pe acest forum si am citit comentariul urmator :
" Raspuns anonim:
Meniu - stari - setari aplicati - aplicatie redare media - setari VOD - si bifati vodafone live "
Am facut ce scria colo si voila...merge!
thank you!
Cine ma poate ajuta si pe mine? am un Samsung corby si nu imi merge internetul.cine ma poate ajuta? va rog.ms
Va salut!
Am si eu o problema, am un telefon SAMSUNG GT-S5230.Am abonament la cosmote si am activat web`n`walk, dari nu pot sa vad videoclipurile de pe youtube. Daca stiti ce trebuie facut, astept raspuns.Multumesc!
Eu nu pot deschide VIDEOCLIPURI trimise de pe PC -imi apare ''tip fisier neacceptat''. ce se poate face?
Bun si daca sunt pe Orange cum fac? eu am acolo Orange world, Orange mms si Orange internet care il selectez?
Nu merge deoareca ca sa poti vizualiza ai nevoie de media si datorita faptului ca corby-ul nu are media nu te poti uita si eu am corby si e foarte naspa ca nu merge
anonim_4396 întreabă: