Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul... ajutatii si pe cei care mai au aceasta problema cu acest mic tutorial.si apropo instaleaza-ti antivirus.MASS" (e valabil si pentru andrei_bestialul98)
Nu merge... sterg folderu si dupa ce deskid iar messu imi apare la loc folderul [zones]
Dupa ce stergi foderul zones nu dai restart la pc! Intra direct in yahoo!
Bună. Am făcut tot ceea ce ai scris tu aici. Adică am dat pe regedit si când am dat enter scria :
,, Registry editing has been disabled by your administrator".
Ce pot să fac în această privinţă?
Daca iti apare acest mesaj cand incerci sa accesezi editorul de registry este din cauza ca restrictia lui DisableRegistryTools este activata. Pentru a activa Registry Editor, încearca una dintre aceste metode:
Metoda I
1. Start >>> Run
3. Scrie aceasta comanda:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
(mai bine da: Copy – Paste) si click OK
Metoda II
1.Start >>> Run >>> scrie gpedit.msc click OK
2.Navigheaza la User Configuration | Administrative Templates | System
3. Dublu-click pe optiunea Disable registry editing tools
4.Seteaza pe Not Configured
Mulţumesc mult dar şi-a revenit a doua zi.
MA bucur
O solutie ar fi sa urmami pasii:
1 Asigurativa ca ati iesit din Yahoo Messenger si ca la-ti inchis
2 click pe Start
3 click pe Run
4 in Run scriem: regsvr32 jscript.dll
5 apasam ok
6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript.dll a fost restaurat cu succes si dam ok
7 repetam pasii 2 si 3 iar la pasul 4 de data asta vom scrie: regsvr32 vbscript.dll si procedam ca la pasul 6 (la mine a functionat ).
Uite aici un utilitar care te poate scapa de problema: http://www.tutorialepc.ro/......lutie.html
Bah vazi de antivirus ca poate el ii de vina (si mie mi so intamplat si antivirusul la mine o fost) verifica si alte programe care folosesc internetul si vezi daca merge asa, ca alteceva nu are ce sa fie, ar mai putea fii... dar nu cred is putine sanse. Bafta
Rapuns la: "pentru cei care au probleme sa nu vedeti ce va este scris in messenger va rog urmati pasii urmatori.Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter ,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi ,se da click pe HKEY_CURRENT_USER ,dupa care Software ,dupa care Microsoft ,dupa care Windows ,dupa care CurrentVersion ,dupa care Internet Settings ,dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul
Urmeaza pasii de aici
http://www.roportal.ro/download/yahoo_messenger_4.htm
Lavinia_Cristina_ întreabă: