Buna! Intru pe site de pe un Windows 7 si merge. Problema ta ar putea fi alta, probabil browserul ori poate ai folosit aplicatii pentru blocarea site-urilor si l-ai inclus si pe acesta.
Cum spunea cieva pe aici, ar putea sa fie din setari, verifica ala cum ii zice pop-up blocker, ala poate o fi ON si pe unele websiteuri nu te lasa.
Deci intra la setari si pune ala off.
Intri pe browser ce il folosesti tu te duci la setari sia acolo cauti pop up asta.
Daca nu il gasesti cauta la advance settings trebuie sa fie pe undeva si pui off.
Ar putea sa fie si cum zic unia tot pe aici de vina browserul, vezi si tu incearca cu google, sau cu altul sa vezi daca deschide. Daca nu deschide atunci cauta asta ce am zis pop up si pune-l OFF.
Merge și de pe Win7, am un laptop (cu w7) de pe care mai intru uneori.
Problema la tine e browserul.
Chrome si Firefox functioneaza ok, am testat.
Probabil e din cauza browserului. Ar trebui instalat un alt browser mai nou și să existe internet, deci placa de rețea să aibă driver-ul instalat.
Dai vina pe windows cand s-ar putea sa fie browserul sau calculatorul, tpu.ro are httpS, iar acel S inseamna conexiune cryptata, iar asta inseamna ca de ex. daca calculatorul are data si ora gresite... NU MERGE
google iti merge?
Tot merge in afara de tpu.ro, am athlon xp cu 3gb ram ssi cred ca problema ar putea fi in ora, conectiunea la net e buna caci am laptop dar cred ca ar fi ora si data caci cand am instalat sistemul am pus ora recomandata care era din canada.
O corectez si daca va merge scuze de deranj si sterg intrebarea!
Daca tot restul merge, atunci incearca alt browser, sunt cu tona... Opera, Iron, Chrome, Firefox, Maxton, etc.
eu de ex. am cate un browser separat pentru fiecare activitate diferita
Alexandraaaaa2696 întreabă: