Voi fizica faceti la scoala aia? Sau e facultativa pentru voi?
Ai auzit si tu de brum de retea, de bucle de masa, de filtraj prost?
Telefonul nu e legat la retea, semnalul merge normal si atat. Laptopul e legat la retea. De la alimentarea laptopului si a boxelor la retea apar curenti paraziti care trec prin cablul de sunet si produc acel bazait. Se poate urmari ca priza in care e bagat laptopul sa aiba impamantare. Mai e o problema. E posibil ca alimentarea boxelor sa fie fara impamantare si e mai greu de scapat de acel bazait. O alta solutie e sa se puna cate un rezistor in jur de 100 ohmi pe iesirile sau intrarile de semnal si se mai atenueaza bazaitul. Mai poate fi de la defectiuni ale cablurilor sau mufelor.
Posibil, ce am observat e că dacă încerc de mai multe ori, la un moment dat merege bine. Deci trebuie de fiecare data când aprind pc-ul sa scot si sa bag mufa pana nu se mai aude.
Este din cauza prafului.
Ia un ac si curata asea plasa cu mici gaurele sdi se va auzi mai clar
Poate sa fie si de la placa audio. Asa am patit eu am o boxa construita de mine cu un difuzor Dibeisi g1002 si un tweeter dinamin E124 si mi se auzea bazait la inalte.
Praful e problema. Curata interiorul boxelor cu un ac si se va auzi foarte bine.