| Miea a întrebat:

De ce se micsoreaza imaginile la monitorul de la tv atunci cand scriu ceva pe ele? Iau imagini destul de mari, scriu ceva pe ele si cand le proiectez pe monitor nu apar pe tot ecranul. Stie cineva de ce? Sau cunoasteti vreun program care nu reduce imaginea?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce nu descrii exact problema ta? sincer, n-am înțeles nimic din cele de mai sus.
Ce ăla „monitor de la tv"?!? Despre ce imagini vorbești? Cum „scrii ceva pe ele"? Cum „le proiectezi pe monitor"?
Fără o descriere clară a problemei, nu ai cum să primești sfaturi pentru rezolvarea ei.

| Miea explică (pentru mihai69):

Probabil pentru mine are sens pentru ca stiu despre ce e vorba happy
Deci, iau o imagine de pe google, scriu ceva (orice) in programul PhotoScape, apoi o pun pe desktop. Imi conectez calculatorul la TV, iar imaginea respectiva (de pe desktop-ul calculatorului meu) nu apare pe tot ecranul TV-ului. Daca nu scriu nimic pe imagine, ea imi apare normal cat tot ecranul la TV. Nu stiu de ce? Acum m-am facut inteleasa? happy

| mihai69 a răspuns (pentru Miea):

Ei, așa da.winking
Deși... se putea și mai bine. Oricum, s-o luăm pe rând: ce rezoluție are poza descărcată? La ce rezoluție salvezi poza prelucrată?