Conceptie idioata, AMD au cele mai bune raporturi calitate/pret/performanta.Nu zic ca Intel sunt praf, din contra sunt si ele bune, doar ceva mai piperate la pret.In plus, AMD nu copiaza nimic de la Intel, pentru ca amandoua folosesc si dezvolta tehnologii total diferite.Si momentan, AMD/ATI domina piata procesoarelor grafice pe segmentul dual GPU, dar la cel single GPU nVidia are modele mai performante.
Acum vad ca mai toti sunt dezamagiti de noua seria Bulldozer datorita performantele sale slabe.Intr-adevar, sunt cu mult sub asteptarile tuturor, dar cu o revizie "radicala" si imbunatatirea software-ului in timp le-ar putea mari potentialul procesoarelor.
Eu am avut numai Intel dar am prieteni cu amd la ac perf intelul merge mai rece, mersul mai rece=uzura mai mica. uite ce spun alte forumuri Intel este peste amd dar este mai scump http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=768367
Mituri pentru cocalari. Daca bugetul nu este o problema, momentan Intel detine coroana performantei, insa cind vine vorba sa cumperi ce e mai bun pentru o suma decenta, de obicei solutiile cele mai ok vin din tabara AMD. Geme netul de teste, ce argumente mai vrei aici?
Lasa comentariile, uita-te la testele concludente, mai ales pe la tomshardware si alte site-uri mari.