Dai fundita daca iti zic?
Pt fiecare fundita primesti 100 de puncte si e o onoare sa primesti, adica raspunsul tau e cel mai tare...
Poi sincer si pe mine ma obsedeaza sa ajung in top 100 si nu stiu ce sa mai fac pentru fundite e frumos sa vezi ca utilizatorii profilului se plictisesc numarndu-ti funditele... poate asta e motivul. Tu nu esti la fel.
Poi daca ai multe fundite poti ajunge expert TPU eu personal nu tin la fundite, vreau decat sa ajut dar daca primesc imi place:d
Funditele reprezinta punctele pe care le acumuleaza cineva de aici, in urma voturilor celorlalti.si se ajunge la un punctaj
Pentru toti obsedati de fundite, se stiu ei, fara numar, fara serie, fara funde:http://www.youtube.com/watch?v=H1Yt0xJKDY8
Funditele sunt ca un fel de stimulent stii. un fel de premiu. te fac sa dai cat mai multe raspunsuri. si sa ajuti pe cat mai multi, ca sa castigi fundite si sa ajunti ''expert TPU''. e o idee creativa a creatorului site`ului pentru ca asa actioneaza unii oameni, daca primesc ceva la schimb ajuta, daca nu, nu! n-ai observat ca numai raspunde nimeni la o intrebare unde s-a ales deja raspunsul castigator?! . e ca atunci cand ii dai o bomboana unui copil cand face o fapta buna
Poate gresesti, nu toti sint obsedati de fundite; de esxemplu eu am dat un raspuns si am specificat ca nu am nevoie de fundita, am facut-o doar sa ajut! in definitiv, ce poate reprezenta o fundita? imi poti da un raspuns?
Necunoscutul548 întreabă: