| Barbie a întrebat:

De ce sunt toti de pe sait asa obsedati dupa fundite? Care ii treaba cu ele ca nu inteleg?

13 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Dai fundita daca iti zic? tongue
Pt fiecare fundita primesti 100 de puncte si e o onoare sa primesti, adica raspunsul tau e cel mai tare...

| Aero_2277 a răspuns:

Poi sincer si pe mine ma obsedeaza sa ajung in top 100 si nu stiu ce sa mai fac pentru fundite e frumos sa vezi ca utilizatorii profilului se plictisesc numarndu-ti funditele...big grin poate asta e motivul. Tu nu esti la fel.

| Anonimusss a răspuns:

Poi daca ai multe fundite poti ajunge expert TPU big grin eu personal nu tin la fundite, vreau decat sa ajutlaughing dar daca primesc imi place:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu raspund de placere nu pentru stelute happy

| nicolll a răspuns:

Pentru ca la un moment dat devin "experti"

| DuLcE RebElla a răspuns:

. ehh se poarta.smug

si mie una.imi plac.happy

| andrei1555 a răspuns:

Daca primesti o fundita cresti rangul.

| adrian79 a răspuns:

Funditele reprezinta punctele pe care le acumuleaza cineva de aici, in urma voturilor celorlalti.si se ajunge la un punctaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca ai primit destule lamuriri. Cauta sa fii de folos atunci cand poti. Daca poti sa aduci si o nota de buna dispozitie in acelasi timp, este "superOK"! Funditele sunt pentru aspiranti, sau mai bine zis "wannabes". Fa-te util/a, asta-i tot ce conteaza aici!

| AndutzaAndu a răspuns:

Primeşti 100 de puncte dacă primeşti o fundiţă.

| Razvan a răspuns:

Pentru toti obsedati de fundite, se stiu ei, fara numar, fara serie, fara funde:http://www.youtube.com/watch?v=H1Yt0xJKDY8

| dienuk a răspuns:

Funditele sunt ca un fel de stimulent stii. un fel de premiu. te fac sa dai cat mai multe raspunsuri. si sa ajuti pe cat mai multi, ca sa castigi fundite si sa ajunti ''expert TPU''. e o idee creativa a creatorului site`ului laughing pentru ca asa actioneaza unii oameni, daca primesc ceva la schimb ajuta, daca nu, nu! n-ai observat ca numai raspunde nimeni la o intrebare unde s-a ales deja raspunsul castigator?! laughing. e ca atunci cand ii dai o bomboana unui copil cand face o fapta buna thinking

| pensionar a răspuns:

Poate gresesti, nu toti sint obsedati de fundite; de esxemplu eu am dat un raspuns si am specificat ca nu am nevoie de fundita, am facut-o doar sa ajut! in definitiv, ce poate reprezenta o fundita? imi poti da un raspuns?

Întrebări similare