Este posibil sa fie o problema de la site. Dar la fel de posibil este si faptul ca acest lucru ar fi putut fi implemntat intentionat. Probabil ca au existat probleme cu useri care s-au luat de unele raspunsuri care erau desemnate castigatoare, si au comentat "pe marginea textului" chestii cum ca ["vaai, as fi dat un stupid dar culmea, raspunsul avea fundita, doamneeee"], faze din astea am patit si eu si nu mi-au cazut tocmai bine. Poate si din aceasta cauza s-a decis ascunderea identitatii celor care au primit fundite.
Este doar parerea mea, acesta a fost primul lucru la care m-am gandit cand am vazut ca apar anonim la raspunsurile castigatoare. Motivele insa pot fi cu totul si cu totul altele, sincer chiar nu stiu.
Asa e si la mine, azi am observat si eu, e doar o problema tehnica pe TPU dar o sa se rezolve in curand . Stai linistita!
Stii ce am mai observat?
ca daca pui cursorul pe fundita iti afiseaza doar raspunsul, nu si intrebare la care ai raspuns!
Apari anonima pentru ca nu esti logata pe site... nu din alte motive cand intri pe site introdu adresa de mail si parola si asa te loghezi
Buna Irina.Patesc exact acelasi lucru.Am anonime la toate raspunsurile castigatoare.Nu stiu de ce :-? O fi vreo problema tehnica probabil.
Intra aici : http://www.TPU.ro/contact pentru a ii spune si Ralucai.si eu i-am zis dar nimic :-?
Vai vai, ce de raspunsuri
dau fundita doar la unul, si va dau voturi bune la ceilalti. Multumesc la toti!