E vorba cumva de un telefon SAMSUNG?
Daca da... iata solutia. Inainte sa descarci de pe PC in telefon, scurteaza numele melodiei...asta e problema, nr mare de caractere
Succes.
Le-ai descarcat cumva de pe youtube? :-?
Adica de pe site`ul www.download-youtube.com
Scuze, nu-ti pot trimite mesaj pentru ca inca nu mi-a venit email-ul de confirmare a email-ului.
Telefonul tau citeste melodiile in format mp3?
Au numele prea lung si devin inutilizabile, solutia ar fi daca el pui direct pe card sa scurtezi numele melodiei, daca le pui cu samsung pc studio te va avertiza el daca e prea lung numele
1. Ce inseamna necunoscut? Mai bine postai in intrebarea ta un link cu o poza. Pentru mine o melodie necunoscuta inseamna o melodie de genul Unknown Artist-Unknown Album-Unknown Song...adica melodia n-are taguri. Cand ai melodia in lista de la Winamp(de ex.) da click dreapta pe ea si apoi dai pe ceva de genul sa editezi informatiile piesei. Apoi cand iti apare o fereastra noua alegi Auto Tag(cred) - Etichetare automata.
2. Telefonul nu suporta ori formatul melodiei ori daca e. mp3(comun pentru. majoritatea telefoanelor)pur si simplu melodia poate fi la o calitate "infecta" luata de pe youtube sau poate calitatea e bunicica, dar nu se impaca cu fisierul.
3. Nu prea stiu multe despre telefoanele/soft-urile Samsung, nu posed.
Oricum incearca aceleasi/aceeasi melodie/melodii descarcate de altundeva. S-ar putea sa gasesti o "versiune" mai compatibila.
andrythebest întreabă:
SoNiCxXx întreabă: