| darknet a întrebat:

De ce uneori cand conectez mouse-ul la PC [nu e prin USB; e prin cablu normal] nu imi functioneaza [nu se misca scroll-ul, butoanele si nici cursorul pe ecran], dar in schimb se aprinde LED-ul, iar alteori merge? E frustrant. Ca fapt divers, folosesc Windows XP SP2 si nu am nevoie de raspunsuri gen "updateaza-ti driverele". Nu are nevoie de drivere. Cand l-am cumparat, nu am primit disc la el.

8 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

La mine, la toate mouse-urile prin USB trebuie sa astept un pic, pana merge, in caz ca bag un mouse diferit.
Daca intr-un minut, nu merge, arunca-l big grin

| Ana213 a răspuns:

Nu vreau sa exagerez sau sa ma laud dar mousurile wireless sunt cele mai accesibile de exemplu cand stau pe pat si ma uit la un film pot da comenzi foarte usor si e foarte confortabil calculatorului pana la 5 metri, e adevarat ca e ceva mai scump dar merita, parerea mea.

| MissCamelia a răspuns:

Probabil ca ai un calculator mai vechi, asta patesc si eu, calc e destul de vechi si oboseste si mufa in care trebuie bagat

| Criiss16 a răspuns:

Exact asa am patit si eu.atunci cand il conectezi, nu-ti apare ceva de genu: sa-ti instalezi noul driver? Trebuie sa il instalezi cu tastatura. E usor, ai sa te descurci.

Succes.happy

| JustMeFlory a răspuns:

Cred ca s-a stricat! Trebuie sa iti cumperi altul, sau incearca un alt moouse ca sa vezi daca problema e de la pc sau de la el! si eu am patit la fel numai ca la mine lua comenzile aiurea si acum mi-am luat unul prin usbhappy

| zuzumic a răspuns:

Nu e vorba de maus e vba de gaurica din spatele calculatorului aia incare bagi mausul ia-ti unu pe usb si ale meu s-a stricat am luat unu pe usb si merge k uns... partea aiurea e ca gaurica aia verde unde il bagi nu poate fi inlocuita... poti sa iti cumperi zeci de mausuri de genu ala... k tot nu o sa iti mai functioneze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă te uiți bine la mufa aia (PS/2 se numește), ai să vezi că are mai mulți pini (piciorușe). E suficient ca unul dintre ei să nu facă contact pentru ca să apară astfel de manifestări.
Cumpără alt mouse, de preferat pe USB.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand aprind calculatoru nu merge mouse-ul trebuie sa scot din priza unitatea sa scot toate mufele sa le bag iar si apoi imi merge ar nu cunosc cauza care ar fi de trebuie sa efectuezi asta pentru am merge mous-ul daca stiti careva ast un rasp aici sau pe corleone_balalau@yahoo.com email mersi