| Ajutorvărogfrumos165 a întrebat:

De ceva timp îmi apare niște reclame din senin, noaptea când am telefonul închis mă trezesc reclamele care sună și mi se tot dă reclame de genul că am memoria plină și să instalez o aplicație sau de securitate sa instalez și îmi dă continuu și am făcut tot felul de chestii sa scap de asta dar nu pot ce sa fac?

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

La optiuni avansate de retea (conexiune) la DNS privat bagi:

dns.adguard.com

Adica asta sa fie DNS privat activ permanent.

| daniel2024 a răspuns:

Ai nevoie de un antivirus pe telefon. Ai accesat un link care ți-a instalat un malware (o aplicație) care îți dă reclame.

| Violleta2022 a răspuns:

Dezactiveaza notificarile ori inchide telefonul cand te culci, ca-i important sa ai un somn adanc si bun, sa te odihnesti, nu sa dormi cu telefonul in camera.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Restore to factory.
Vezi că îți rade tot, inclusiv poze.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Astea nu sunt reclame, reclamele sunt la produse, astea sunt alerte ale telefonului este altceva, fa actualizare urgent a telefonului scapă de poze vechi din telefon descarca le pe laptop sau pe calculator in folderul poze, si o sa vezi ca nu o sa mai ai alerte noaptea, posibil ai aceste alerte in timp ce telefonul este pus la încarcat chiar daca este oprit din buton, in el este curent datorita incarcatorului care il alimenteaza.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Poți să dai restabilirea datelor din fabrică la telefon, dar fără opțiunea de salvare a datelor, parolelor.
Sau caută în telefon unde sunt setările de acces pentru aplicații și dezinstalează toate aplicațiile suspecte, nu înainte de a le șterge datele și accesul la profilul tău.