Vezi ca am ghicit, si eu la fel, nu stiu cat de seriosi sunt upc dar au obligatia sa vina bine nu in noaptea asta si dupa masa, eu urasc upc, sunt niste hoti ordinari, niste hoti
Iti apare ca esti conectata pe telefon deoarece chiar esti. La router! Dar router-ul la randul lui nu primeste internet. Daca nici dupa resetarea router-ului nu merge, inseamna ca problema nu e din el. Ori ai cablul care intra in router ciupit in casa, ori e ciupit pe hol. Ori e din switch-ul de pe scara/stalp. Oricum, nu e ceva ce poti remedia singura. Suna la companie urgent. Sa vina maine sa remedieze. Ca dupa nu se lucreaza si ramai fara net de sarbatori.
Inseamna ca numai ai internet, undeva este intrerupt sau poate ai scos routerul din priza, poate s-a rupt mufa, sa suni la rds sa le spui si vor veni sa vada, nu ai scris cum ai netu in casa, ai router, mufa care intra in pc lumineaza? cum e cu routerul, raspunde-mi
Este bine că ai rezolvat problema. Dar cum s-a rezolvat?
Resetarea unui router nu se face scoțându-l din priză; ci acesta are un buton special care scrie în dreptul lui "reset", și care trebuie ținut apăsat aproximativ 10-20 de secunde.
Caută să treci pe rds.
Off, nu a mers? Oricum, multumesc mult de raspuns
Nu pot să-ți răspund la această întrebare cãci nu s-a postat fiindcă nu ai nicio conexiune.
Bine, iti las tie toata "concesiunea"...
Nu am adaptor. Scuze ca te-am facut sa intelegi gresit pentru ca am scris PC. Vorbesc de un laptop. La el nu am nevoie.