| anonim113 a întrebat:

De ceva timp orice as face la calculator dupa un timp apare blue screen cu:ICQ less or equal,list corrupt sau alte tipuri...Ce ar putea sa aiba si ce as putea sa fac ca sa opresc acest blue screen.As putea sa fie de la windows? nu am cd de widows si nu prea pot sa il duc la service momenta, pentru ca am nevoie de computer zilele urmatoare.Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta si sa imi scuzati alegerea categoriei gresite.Bineinteles dau funda!

Răspuns Câştigător
| victorandrei a răspuns:

Blue screen apare cand ceva este incompatibil, ai lovit calculatorul recent? vezi sa nu se fi miscat prin el ceva

| anonim113 explică (pentru victorandrei):

Nu l-am lovit.pur si simplu a inceput sa imi afara bsod

| victorandrei a răspuns (pentru anonim113):

Incearca asa:
dai restart, pana sa incepe sa incarce windowsul apesi f8 si o sa iti deschida un "meniu" sa zic asa, safe mode. start win normal etc.
alegi optiunea "last known good configuration that worked" si vezi daca mai face asa

| anonim113 explică (pentru victorandrei):

Am facut asta de o mie de ori tot da blue screen...acum stau in safe mode ca sa nu mai am blue screen

| victorandrei a răspuns (pentru anonim113):

Incearca sa folosesti TweakNow RegCleaner si dai clean la registry, daca tot asa face dezinstalezi driverele si le pui iar, incepi cu placa video

5 răspunsuri:
| Sebastian11x1 a răspuns:

Incearca sa faci un system restory. daca tot asa o sa faca reinstalezi os