Unele laptopuri cu sisteme de operare Windows 8; 8.1au probleme de conectare-reconectare la reteaua wi-fi. Daca nici dupa Recovery nu se remediaza, incerca urmatoarele variante:
-cauta un driver pentru placa de retea wi-fi diferit de cel de pe site-ul producatorului(HP nu e asa de stralucit la bios si drivere-stiu ce spun);
-si cel mai grav, inlocuire placa de retea wi-fi(stiu ca e in garantie).
Right-click pe acel icon cu bare si fa un troubleshooting complet.
Si eu am aceeasi problema acasa cu 8.1, cu celelalte sisteme nu. Uneori am nevoie sa resetez modemul si o ia, dar celelalte laptopuri merg prfect si inainnte si dupa.
Nu stiu sa explic de ce se comporta asa.
Eu am avut probleme cu unul din laptop-urile mele, Acer extensa 2509, cu touchpad-ul.Toate drivere-le instalate corect si touchpad-ul nu mergea nici in ruptul capului.I-am facut update la bios si nu mai am treaba cu el, merge brici.Tot asa, ca si tine, l-am cumparat cu windows 8.1 preinstalat, cam acum 6 luni. Poate iti rezolva problema cu wireless-ul.
I-am dat recovery dar trebuie sa astept ceva timp... Daca nu, o sa ii reinstalez windowsul (chiar daca pierd garantia) sau o sa il conectez la la router cu un cablu de retea!