Daca deja "ti l-ai bagat", tu nu esti in stare sa-ti faci singur o impresie? De ce mai intrebi pe altul?
Eu te pot asigura ca ai facut un lucru bun, deoarece e cel mai recent sistem de operare.
E foarte bun si daca stii cum sa lucrezi cu el iti merg si aplicatii de windows 98(pentru @adelaide) ca ea se plangea ca nu merg unele aplicatii, uite ca eu zic ca merg din cauza ca-l am si eu si stiu despre ce e vorba.
Trebuie sa intelegi tehnologia, nu putea MS sa ramana la XP sau la Vista, ai auzit de Ubuntu? de ce nu il incerci
Windows 7 este cea mai recentă versiune de Microsoft Windows, un sistem de operare produs de compania Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale de tip PC, inclusiv cele utilizate în domeniul afacerilor, pe desktop-uri, laptop-uri.acest windows este original, si sunt unele drivere care nu poate sa mearga la acest windows. dar totusi foarte multa lume foloseste acest win, chiar si eu.sunt multumita de el. Bafta!
Eu am Windows 7. La inceput nu mi se parea cine stie ce, dar dupa ce am descoperit ce lucruri are, mi s-a parut tare. Imi place ca am :
-voice recorder
-snipping tool
Si imi mai place si viteza si tot!
Da. E cel mai bun. Mananca putin +ca e actual cu orice update de zi.
Si eu il am pe laptop. si pot sa zic ca merge mai bine ca xp(laptopul meu e cam praf).