| 133 a întrebat:

De doua luni incoace in fiecare zi primesc cate doua trei apeluri cu numar ascuns.Individul/individa nu vorbeste absolut nimic, am lasat telefonul odata si 2 ore, nu a inchis si nici nu a scos vreun cuvant.Treaba a devenit mai stresanta acum, pentru ca aseara dupa ce m. a sunat pe mine si am respins, tot cu un numar ascuns, a fost sunat si un prieten de al meu, fostul, si i-a zis sa nu se lege de mine, si sa nu mai stea prin apropierea mea!straight faceSi era voce de baiat.Stie poate cineva cum as putea afla numarul, in afara de politie! Va rog.

10 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Vezi raspunsul lui NeluL la aceasta intrebare http://www.tpu.ro/......fundaaa-x/

Răspuns utilizator avertizat
| Chrysk2 a răspuns:

Mergi la politie si faci o cerere ca esti "sechestrata telefonic" si cand te mai suna ala ii zici.
infrica-l sau nu ii mai raspunde deloc, cand te suna nu ii da nici ocupat lasa sa sune.
Se va plictisi, asta daca nu ii un nebun din ala ce urmeaza sa faca o crima rolling on the floor si auzim de tine la Stiri rolling on the floor

| sherlock a răspuns:

Da e f simplu, e cineva de te simtatizeaza sau e gelos, numarul nu il poti afla nici cu politia cred. Totul e sa faci o strategie incat cel ce te streseaza sa se dea singur in fapt. Tu si fostul mai bine ignorati total si ma refer total acea persoana de faci excepti inseamna ca nu ignori. O stratgie de a ala cine e schimba numarul si dal doar persoanei de o banuiesti sau o pers de crezi ca iar da numarul, si roaga de asemenea sa nu mai dea la nimeni, dar faci sa inteleaga ca nu e singura pers cu numarul tau cel nou, si asa esti si sigura cine este cel ce deranjeaza.

Răspuns utilizator avertizat
| razvan101 a răspuns:

Mergi la Orange. si cere desfasuratorul
Vei obs numarul

| bebeusha123 a răspuns:

Merge doar cu politia...iti va afla locul, persoana si reteaua de pe care te suna, bine inteles si nr persoanei respective

| BiiaSomerhalder a răspuns:

Nu ai cum sa afli nr. decat daca iti iei toti pr la controlat telefoanele adica apelurile!

| 133 explică:

@ alexmircescu13 nu ma pot inregistra pe http://www.telefonip.ro/main.php. Oare de ce?:|

| Silq a răspuns:

Intra pe numarascuns.ro si ia legatura cu cei de acolo. Asa se afla din 2007, nu pierzi timp si bani aiurea incercand toate minunile