Poate se incalzeste ceva prea tare sau are un defect. Ar trebui vazute temperaturile din calculator - daca are cativa ani, poate s-a uscat pasta termica dintre procesor si radiator si trebuie inlocuita (chiar cu o saptamana in urma, m-am uitat la temperatura procesorului - in ultima vreme nu ma mai interesa, credeam ca totul e bine, nu ajunsese sa se opreasca, tot timpul era pe la 55 grade maxim si cand m-am uitat ajunsese la 75 grade ceea ce era cam la limita - am scos radiatorul, am curatat pasta veche - era cu argint si am pus o picatura de pasta siliconica termica simpla, am intins-o uniform, am pus radiatorul si acum temperatura variaza intre 41 si 55 grade ceea ce e perfect) In concluzie, poate avea mai multe cauze, una dintre ele ar putea fi incalzirea unor componente - poate fi si un ventilator stricat care se opreste si nu mai raceste - baraitul acela ar putea fi de la un ventilator, de la sursa de alimentare -
Temperaturile se pot vedea in bios sau cu diferite programe - cele care sunt de la firma producatoare: placa de baza, placa video - sunt cele mai corecte - eu am vazut temperatura cu un program de la placa de baza.
Nu l-ai dus la reparat! Aia nu inseamna reparat, cand il iei la fel cum l-ai dus! Diletanti!
In functie de numarul si tipul de beep-uri scurte sau lungi, se face diagnosticul unitatii. imaginea se blocheaza din cauza unitatii
Si mie m-i se intampla, mai ales cand pun un joc, am sunat la magazinul de unde l-am cumparat si ziceau ca e probabil sa fie windowsul problema, ca nu e activat...