| viatadecacatt a întrebat:

De la un timp nu stiu ce se intampla cu telefonul meu.imi fac o poza sau mai multe si cand intru in galerie sa le vad si incerc sa sterg una ca nu-mi place de ex nu merge sa o sterg, iad cand incerc sa intru din nou in galerie imaginile mi se transforma in parti din melodii pe care le am la sunete si nici nu merge sa le sterg.La fel si la sunete cand bag cateva melodii noi pe telefon ma trezesc ca o singura melodie este de -2-3 ori, desi eu am bagat-o decat odata. Sper ca ati inteles cat de cat ce vreau sa spun.Stiti ce poate sa aiba? Sau ce as puta sa ii fac sa numai fie asa? Ms.

6 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Ai card de memorie? Vreau sa spun daca pozele sau melodiile sint stocate pe cardul de memorie sau pe memoria telefonului.

| costymaximus a răspuns:

Atunci formateaza cardul.

| viatadecacatt explică:

Sunt salvate pe card.

| Smackdown a răspuns:

O singura solutie:un alt telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti alt telefon

| pisii18 a răspuns:

Deci telefonul tau e plin de virusi care ti-au intrat din cauza melodiilor si a imaginilor luate de pe net...solutii sunt 2big grin, ori ii reformatezi cardul(sau sa te duci acolo de unde l`ai luat sa iti dea formatare la soft cum am facut si eu) si a 2 solutie in caz ca nu mergea prima, e sa-ti iei alt telefonsadmult succeshappy