| lascudaniel a întrebat:

De scurt timp, mi se descarca telefonul foarte repede.Am un galaxy s3..il am pe economisire, ecranul la fel..si degeaba..foarte repede se descarca.

Răspuns Câştigător
| calingeo13 a răspuns:

Daca il ai de mult timp inseamna ca sa uzat bateria. Daca e asta trebuie sa ii cumperi alta noua, nu e scumpa 100 ron mai mult dar cu putin s-ar putea.

5 răspunsuri:
| OnlyMeMihai a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca ti-ai stricat bateria si ar trebui sa iti cumperi una noua.

| marcalex a răspuns:

Trebuie sa schimbi bateria

| mihai69 a răspuns:

Degeaba e pe „eco mode", dacă o fi având Ț-șpe programe care rulează în background, wifi, date mobile + bluetooth activate.

| Iftimia_Andrei_1993 a răspuns:

Am si eu un MP4 (este exact ca un telefon numai ca poti doar sa asculti radio, muzica, sa faci fotografii si sa filmezi) si se descarca si el repede dar nu-i pot scoate bateria si sa cumpar una noua CUMPARA O BATERIE NOUA!

| plopdaniel a răspuns:

Este stricata bateria deschide carcasa din spatele telefonului si daca e umflata inseamna ca a fost stricata de un impact mare de curent daca nu, cred ca te-ai jucat sau ai stat cu el in priza. Daca vrei sa-l repari ia o baterie noua. Asa mi s-a intamplat si mie, am cumparat o baterie noua si nu mi se descarca asa de repede. Daca ti-am fost de ajutor ma poti ajuta cu o funda.