Http://www.apple.com/ro/iphone/
Sfatul meu este sa-ti cumperi unul 4S, asta daca nu mai ai putina rabdare sa-ti poti lua un 5. Iphone-ul fara retea de internet, nu valoreaza nici cat un Nokia 5510, daca-i scoti bateria.Este valabil si pentru tableta.Asadar fa-ti un abonament la o retea buna di Romania(sa includa min. cu toti, mesaje cu toti, indiferent de zi, ora, etc.)si-l poti avea ORIGINAL la un pret foarte avantajos.Eu fac asa: vad cat costa tel. liber,imi aleg o companie, un contract, apoi inmultesc banii pe care trebuie sa-i dau lunar pe abonament, cu lunile de contract, scad pretul tel. liber si daca raportul este convenabil, accept.In cazul tel. meu, care are cam 5 luni, l-am scos la 80€, cu un abonament de 40€+tva.Un 4S.Am 18 luni de contract.Deci fata de pretul lui real, mai dau in plus in 18 luni cam 250€...raman cu tel si am si min.gratuite,internet500meg nelimitat, si mesaje sms.Asa ca gandeste-te bine ce faci. La fel n-as opta pentru. terminale la mana a doua sau de la binevoitori.Bafta!
Ferrari la 10 lei nu vrei? Nici secondhand nu gasesti la pretu asta doar defect.
Frate doar daca e secondhand poti gasi la asa pret crede-ma sau mai e o optiune "made in china"
GT47 întreabă:
alexandrahvf întreabă: