| PetreDan9 a întrebat:

De unde merita sa cumpar placi video pentru jocuri PC? Pe eMAG am vazut ca este de la alta firma la marketplace. Nu voi avea probleme cu garantia oare? Am auzit si despre PCgarage dar nu am experienta cu ei dar am auzit de la cine a cumparat ca a avut problema cu garantia.

5 răspunsuri:
| UnderVoltage a răspuns:

Sincer am cumparat de peste tot si nu am avut in nici un loc probleme cu garantia. Acum depinde si de norc dar sfatul meu este sa nu stai sa te gandesti al garantie sansele sa o folosesti la o placa video sunt minime. In generalnu pre se strica decat daca faci OC desi eu am OC si la tot pc din primele zile si acum dupa 2 ani merg ca in prima zi.

| TTSP a răspuns:

Eu am avut o problemă la o placă video cu un ventilator și am dus o la garanție. Peste trei zile mă cheamă să îmi iau banii înapoi deoarece nu se putea repara, ceea ce am și văzut pe net. M-am mirat pentru că a durat doar trei zile. Mentionez că placă video a fost cumpărată de pe Altex. Un prieten care și-a placă video de pe pisi garaj avut probleme cu imaginea, adus placă la garanție iar peste 7 zile a primit-o reparata. Cei care avut probleme probabil au fost ghinioniști. În ceea ce privește eMAG, încearcă să cumperi de la ei, nu de la partenerii lor. Pe cel.ro au produse destul de ieftine. Depinde de ce placă video vrei, pentru că prețurile diferă și s-ar putea să găsești mai ieftin la un magazin decât la altul. Zi-mi ce placă video vrei și ma interesez.

| PetreDan9 explică (pentru TTSP):

As cumpara un RX 570 8GB fara OC, si nu as cumpara de la ASUS sau ASRock.

| TTSP a răspuns (pentru PetreDan9):

M-am uitat pe eMAG și nu am văzut oferte prea bune. În schimb am văzut pe PC GARAGE XFX Rx 570 8gb la 740 lei ( https://www.pcgarage.ro/placi-video/xfx/radeon-rx-570-rs-8gb-ddr5-256-bit/ ) sau pe cel.ro la 724 lei ( https://m. cel.ro/placi-video/placa-video-xfx-radeon-rx-570-rs-xxx-edition-8gb-gddr5-256bit-pNSo0NDEo-l/ ). Mai este și Rx 580, e la 895 varianta cu 4 gb și la 910 varianta cu 8gb, pe eMAG și PC GARAGE.

| PetreDan9 explică (pentru TTSP):

Multumesc pentru informatii.