| IIIx333III a întrebat:

De unde pot cumpara notebook-uri la preturi reduse? Adica sub 1500RON. Funda. Mersi.

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Sper să gaseşti aici ce ai nevoie : http://www.emag.ro/search?s_cat=0&s=netbook.

pa, pa.

3 răspunsuri:
| ionel a răspuns:

Incearca magazinele pentru laptopuri refurbished (un fel de second hand. adica laptopuri revizuite. ei iti vor spune ca sunt laptopuri care au fost expuse la diferite show-uri). Oricum sunt foarte bune gasesti numai Dell si Hp iti recomand... eu am luat acum 2 ani de la www.pcmadd.com un Dell si merge excelent (doar ca mi s-a ars incarcatorul acum 2 luni si mi-am luat altul). Au sedii in mai multe zone ale tarii, uita-te de curiozitate.
In principiu nu conteaza de la ce magazin cumperi, peste tot sunt romani, adica hoti, important sa fie Dell sau Hp. Eu iti recomand Dell pentru ca sunt facute sa reziste si la stres fizic :)). Oricum aproape toate componentele de laptop sunt facute in china si asamblate in alta parte, Dell si HP nu sunt exceptie.

Intra pe google si cauta magazine online de laptopuri;)

| VvladCobianu a răspuns:

E-MAG dai pe google

| Nicusor_2168 a răspuns:

Am eu un netbook de vanzare daca te mai intereseaza, e un netbook nou la cutie, 160 gb, 1024 mb happy super ieftin., cei interesati da-mi un mesaj.