| jolie_3446 a întrebat:

De unde pot cumpara si monta in Bucuresti 2 butoane pentru Nokia 5610?

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Nu m-ai inteles...ideea era ca voiam sa stiu daca trebuie schimbat doar tastatura in sine, sau are defect pe placa de baza (ceea ce ar fi fost mult mai costisitor).pricepi? orisicum, nu iti recomand la nokia shop pentru ca au preturi mult mai mari... unde stai in bucuresti? poate ai bafta si stai pe langa un service bun si ieftin...cu toate ca ai putea sa ti le schimbi si tu daca ti le cumperi...

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nokia 5610 are cate o folie de contacte, la ambele tastaturi. Daca butoanele sunt pe aceeasi folie, se schimba folia intreaga. Daca sunt cate unul pe fiecare folie de taste, atunci se schimba ambele.
Reprezentantele-service Nokia sau un service de telefoane iti rezolva problema.

| andreutz a răspuns:

In primul rand, te referi strict la tastatura sau la butoanele de pe placa de baza? si in al doilea rand, ce butoane?

| andreutz a răspuns:

Asa.pana aici am inteles.pai de ce vrei sa le schimbi? nu mai merg sau sunt uzate?

| jolie_3446 explică:

Ma refer la butoanele din partea de deasupra slide-ului (nu tastatura), adica cel subtire prin care se da stanga-dreapta si cel de sub el, cu 4 taste.

| jolie_3446 explică:

Iti dai seama ca am un motiv bun sa le schimb! Mi s-au spart dupa ce mi-a cazut telefonul pe jos de cateva ori.

| jolie_3446 explică:

Trebuie schimbate doar butoanele, nu are nimic placa de baza. Stau in Berceni, dar pot sa fac un drum si in alta zona pentru asta.