| suteu1 a întrebat:

De unde pot cumpara telefoane sau tablete made in china ieftine cum am vazut pe siteul lor dar sa fie site de Romania ca pe siteul lor imi cere sa platesc cu cardul si imi este frica sa nu il goleasca.sau daca are cineva de vanzare. ofer funda

Răspuns Câştigător
| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Nu stiu ce site ai vazut, dar in general nu e chiar asa grav, eu am cumparat de la chinezi niste lucruri de la dx.com si chinabuye.com, au si transportul gratis catre RO...problema este ca astepti cam o luna sau mai mult pana iti vine coletul si, cel mai rau, va trebui sa platesti taxe vamale si TVA, care sunt maricele; Mai e si alta problema - calitatea lucrurilor cam lasa de dorit, desi la suprafata arata bine.
Cel mai simplu pentru tine, ca sa nu te mai temi de golirea contului, fa-ti alt card(Visa sau Mastercard) doar pentru cumparaturi online la o banca ce nu iti pune comisioane, si il alimentezi exact cu suma pe care vrei sa o cheltuiesti - nu are cum sa iti ia cineva banii daca nu sunt in contlaughing

2 răspunsuri:
| looredanaa93 a răspuns:

Vezi Aici http://dshop.cabanova.com/telefoane-ieftine.html
Sunt foarte bune, vei fi multumit

Sper sa iti placa

| dogslover a răspuns:

Incearca pe Emag.ro. Te uiti pe site sa vezi ce vrei sa-ti cumperi si apoi te duci la magazin.