| GabiMihai08 a întrebat:

De unde pot descarca o imagine.iso a unui windows xp sp3, bootabil, fara nicio modificare?

Răspuns Câştigător
| AllexuMax a răspuns:

Eu de aici am downloadat-o imaginea si nu este modificat windowsul e origina Windows XP SP3...

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=25129

bafta sper sa reusesti si sa iti fie de folos!

| GabiMihai08 explică (pentru AllexuMax):

Eu nu reusesc sa fac un cd de pe care sa bootez..aceasta imagine. Pe stick USB am reusit sa fac, dar eu am nevoie de un cd.

| AllexuMax a răspuns (pentru GabiMihai08):

Pai depinde ce program utilizezi incearca sa faci cu CDBurnerXP merge la orice tip de windows poti scrie orice doresti cu acest program e foarte bun si ar putea fi si CD-urile de vina, de multe ori cumpar CD-uri de la magazin si majoritatea sunt arse.
Sper sa reusesti.

Am incercat cu Nero. Am facut un cd cu Linux si un dvd cu Windows 7, dar astea 2 sunt bootabile, in schimb, asta cu windows xp nu e bootabil.

Eu am un SP 3 si e si licentiat pentru ca l-am cumparat cu multi ani in urma eventual as putea cred sa fac o imagine ISO din el si daca ai un skype sa ti-l trimit, nu vreau sa il uploadez pe siteuri!

O sa incerc si cu programul pe care mi l-ai recomdat sa vad ce iese!

Bine, sa ai spor si astept raspuns! Daca ai reusit ceva.

Nu am reusit nici cu acesta, nici cu Nero. Nu cred ca se poate, ca am cautat acolo un fisier care sa contina secventa boot si nu am gasit.

Trimite-mi un mesaj cu facebook-ul tau, te rog.

8 răspunsuri: