| skaterToP a întrebat:

De unde pot lua angry birds nu conteaza care versiune sa fie pentru tableta android 4.0.4 dati-mi link de unde sa il iau.Dau funda si vot!

14 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Din playstore. Cum procedezi. Pai. intrii aici https://accounts.google.com/NewAccount si iti faci un cont nou. Dupa ce ai facut contul, te coenctezi cu tableta la wifi. Deschzi playstore, si te loghezi cu contul creat mai sus. sper sa te descurci.

| skaterToP explică (pentru sltlp):

Da nu merge dau click pe instal si imi apare o casuta in care scrie ceva neimportant si nu se intampla nimic ce sa fac?

| sltlp a răspuns (pentru skaterToP):

Ceva neimportant laughing. vezi ce scrie, si zi aici

Scrie:
Nu ati accesat aplicatia Magazin Google Play(pictorama aplicatiei sub forma de punga de cumparaturi alba)de pe dispozitivul dvs. utilizand acest cont de email.
Asta scrie ma poti ajuta?

Pai, intra la setari si adauga contul.curata cacheyl la google play si reincearca.

Da am avut cont de google de dinainte sa imi zici tu deci ce fac?

Crata cache-ul la google play

Cum?

Setari, aplciaiti, toate aplcaitiile, cauti google play, cu rabdare, e posibils a fie cu alt nume. apoi dai pe ea, curata datele si curata cache-ul

Nu a mers alta metoda mai stii?

Da limba in engleza, incearca sa descarci si scrie eroarea afisata pe google, vezi ce rezultate iti da si ce solutii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca-l din Google Play.